Profesionalnim uporabnikom nudimo detergente za pomivalne stroje Italijanskega proizvajalca Industrie Chimiche s.r.l. ter tehnično sol za mehčalce vode

Detergente tržimo pod imenom EKO SAIX. Vsem je skupna kakovost ter zelo ugodna cena. Primerni so za uporabo na profesionalnih pomivalnih strojih vseh znamk.

Ponujamo tako pralna kot izpiralna sredstva, ki so na voljo v različnih pakiranjih. V kartkem načrtujemo tudi povečati nabor izdelkov, ki jih ponujamo. Več informacij o novostih sledi. Več podrobnosti o proizvodih, ki jih ponujamo, pa  je na voljo spodaj.

ZA PRENOS LETAKA KLIKNITE -> TUKAJ.

DETERGENTI EKO SAIX IN TEHNIČNA SOL

EKO SAIX P30
EKO SAIX P30 je tekoči detergent brez klora namenjen profesionalni uporabi. Primeren je za pranje kozarcev in kavnih skodelic v profesionalnih gostinskih pomivalnih strojih. Odstranjuje ostanke sokov, mleka in drugih pijač. Detergent je dobavljiv v 12l kanistru. Je biorazgradljiv. Etiketa ter varnostni list izdelka sta na voljo spodaj.
EKO SAIX P50
EKO SAIX P50 je tekoče izpiralno sredstvo namenjeno izključno profesionalni uporabi. Uporablja se pri pranju kozarcev ter kuhinjske in jedilne posode v profesionalnih gostinskih pomivalnih strojih. Detergent je dobavljiv v 5l ali 10l kanistrih. Je biorazgradljiv. Etiketa ter varnostni list izdelka sta na voljo spodaj.
EKO SAIX P16
EKO SAIX P16 je tekoči detergent brez klora namenjen profesionalni uporabi. Primeren je za pranje vse jedilne in kuhinjske posode v profesionalnih gostinskih pomivalnih strojih. Odstranjuje ostanke hrane vseh vrst. Detergent je dobavljiv v 12l kanistru. Je biorazgradljiv. Etiketa ter varnostni list izdelka sta na voljo spodaj.
TEHNIČNA SOL
Kvalitetna tabletirana tehnična sol za avtomatske mehčalce vode. Dobavljiva v 25kg vrečah.

Varnostni listi in etikete za zgoraj predstavljene detergente.

Za ogled dokumentov kliknite na obarvani del teksta pri posamezni kategoriji ( .pdf -> ali .jpg -> ). Za ogled varnostih listov potrebujete bralnik PDF dokumentov. Verjetno ga že imate nameščenega na svojem računalniku, vedno pa si lahko brezplačne različice tovrstnih programov prenesete s svetovnega spleta.

EKO SAIX P30 12kg:
- varnostni list .pdf ->,
- etiketa .pdf ->.

EKO SAIX P16 12kg:
- varnostni list .pdf ->,
- etiketa .pdf ->.

EKO SAIX P50 5l ali 10l:
- varnostni list 5l in 10l .pdf ->,
- etiketa 5l .pdf -> in etiketa 10l .pdf ->.

CENIK DETERGENTOV IN TEHNIČNE SOLI

EKO SAIX P30 - 12kg
32.6
Cena ne vsebuje 22% DDV.
EKO SAIX P16 - 12kg
32.6
Cena ne vsebuje 22% DDV.
EKO SAIX P50 - 5l
17.3
Cena ne vsebuje 22% DDV.
EKO SAIX P50 - 10l
32.3
Cena ne vsebuje 22% DDV.
Tehnična sol - 25kg
17.0
Cena ne vsebuje 22% DDV.
Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. S klikom na gumb »v redu« potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Dokler se s piškotki ne strinjate, se na vaš računalnik ne naloži noben piškotek.