V sodelovanju s podjetjem Elmont Bled d.d. ponujamo tudi kvalitetno in aromatično kavo Pavin italijanskega proizvajalca.

KAVO IN IZDELKE PAVIN ODLIKUJE:
VRHUNSKO OBLIKOVANJE
Izdelke Pavin poleg kvalitete odlikuje tudi sodobno vrhunsko oblikovanje, ki odraža splošno prepoznavni italijanski stil. Linijo naših produktov zaznamuje preprost in čist dizajn s pridihom žive barve, ki daje močan vtis.

IZREDNA KAKOVOST
Da bi ohranili odličnost produktov proizvajalec kave išče in uvaža najboljša kavna zrna iz najbolj znanih plantaž na svetu. Kava je podvržena strogim kontrolam od pridobivanja na plantažah, predelave do pakiranja končnega izdelka in skladiščenja.
Stalno izboljševanje tehnik predelovanja, preverjanje temperatur in časa praženja ter dosledno sortiranje kavnih zrn po velikosti in odstranjevanje poškodovanih in neustreznih zrn poskrbijo, da kavo Pavin odlikuje čista barva, enakomerna velikost kavnih zrn ter čudovita aroma in okus kave.

MOŽNOST IZBIRE PRAVE MEŠANICE KAVNIH ZRN
Na voljo je široka paleta mešanic kavmih zrn. Najbolj priljubljena in vedno na zalogi je cenovno ugodna kava v zrnju  Espresso Bar iz mešanice izbranih kavnih zrn Arabice in Robuste (50:50). Sledi ji privlačna mešanica kave v zrnju Superbar iz mešanice najbolj kvalitetnih  kavnih zrn Arabice in Robuste (90:10). Na voljo je tudi odlična brezkofeinska kava, Extra Deka, ki vsebuje manj kot 0,1% kofeina.
Po naročilu so dobavljive tudi druge kavne mešanice.

PRAKTIČNA EMBALAŽA
Poleg klasične1 kg embalaže za kavo v zrnju je na voljo tudi mleta kava, kava v vrečkah (podih) in kava v pločevinkah.

ODLIČNA CENA
V primeru najema aparatov je v primerjavi s konkurenco 1 kg najbolj priljubljene kavne mešanice Espresso Bar v zrnju veliko bolj ugoden. V primeru, da ima stranka svoje aparate lahko pa lahko kavo dobi še po bolj ugodni ceni.

1 KG KAVE NA 35 KG GARTIS
Vsaka stranka prejme na vsakih 35 kg  kupljene kave 1 kg brezplačno.

MAJHNA GRAMATURA
V primerjavi s konkurenco je možno iz 1 kg kave Pavin skuhati večje število kvalitetnih espresso kav, kar znatno pripomore k večjemu zaslužku.
Pri ostalih dobaviteljih kave je količina kave za eno skodelico espressa med 7 in 13 g. Pri kavi Pavin je količina za skodelico le od 6,6 do 6,7 g. Posledično se zato iz kave Pavin skuha več skodelic kave ter se jo kasneje zato lahko tudi več proda.

MOŽNOST DOLGOROČNEGA SODELOVANJA IN NAJEM APARATOV ZA KUHANJE KAVE
V primeru dolgoročnega sodelovanja nudimo svojim strankam veliko ugodnosti.
V kolikor ima stranka svoje aparate lahko kupuje kavo po nižji ceni. V primeru, da svojih aparatov nima, pa lahko z nami tudi dolgoročno sodeluje ter podpiše pogodbo za dobavo kave in najem strojev. V tem primeru je v ceno kave vštet strošek najema kavnega aparata, mlina za kavo in mehčalca za vodo oziroma drugih aparatov po dogovoru.

ODLIČNA PODOPORA STRANKAM
Med drugim našim strankam nudimo tudi vzdrževanje strojev in tehnično pomoč, ki zajema reševanje kakršnegakoli problema povezanega z opremo za kuhanje kave. Nudimo tudi usposabljanje osebja.

RAZLIČEN PROMOCIJSKI MATERIAL
Imamo tudi veliko izbiro promocijskega materiala kot so skodelice, prtički, stojala za sladkor in prtičke, majice, predpasniki, reklamni napisi in table ter drugo.

VELIKA PALETA DOPOLNILNIH IZDELKOV
Na voljo je široka paleta izdelkov z logotipom Pavin, ki dopolnjujejo ponudbo kave. Ponujamo servirni beli ter trsni sladkor v vrečkah, med za kavo, piškote ali krispije, ječmenovo kavo, vročo čokolado, sirupe ter skodelice, pokrovčke in žličke za »TakeAway« kavo.

+POVEZAVA NA SPLETNO STRAN PROIZVAJALCA

KAVA IN IZDELKI PAVIN

Zgornje slike so simbolične. Embalaža ali izgled dobavljenih izdelkov se lahko razlikujeta od izdelkov prikazanih na spletni strani. Dejanska ponuba se lahko razliuje od prikazane.
Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. S klikom na gumb »v redu« potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Dokler se s piškotki ne strinjate, se na vaš računalnik ne naloži noben piškotek.