Podjetje Boštjan Markelc s.p. smo aktivno družinsko podjetje s sedežem v Ljubljani, ki je bilo ustanovljeno leta 2019. Podjetje je naslednik podjetja Alojz Markelc s.p., ki je skoraj štirideset let delovalo na področju gostinstva ter servisa gostinskih strojev.

Osnovna dejavnost podjetja je  od samega začetka servis gostinskih strojev. Imamo veliko izkušenj in znanja s področja servisiranja, obnove, montaže in prodaje gostinskih strojev.
Imamo tudi lastno delavnico, ki ima vso potrebno opremo ter raznoliko in veliko zalogo rezervnih delov. To nam omogoča opravljanje celovitega servisa gostinskih strojev.

Servisiramo ekspres aparate za kavo, kavne mline, pomivalne stroje za kozarce in posodo, ledomate, aparate za smetano, ročne in avtomatske mehčalce vode ter druge gostinske in barske aparate.
Smo pooblaščeni serviser za La San Marco, AGE, EGRO, Rancilio, Mazzer, Aristarco, Dihr, Icematic, Thermoplan, DVA in Kastel.
Poleg naštetih znamk, za katere smo pooblaščeni servis, servisiramo tudi aparate ostalih proizvajalcev.

Poleg servisa in rabljenih ter generalno obnovljenih gostinskih strojev omogočamo tudi nakup novih aparatov in njihovo montažo. Pri prodaji novih strojev in njihovem servisu pogodbeno sodelujemo z drugimi večjimi slovenskimi in tujimi podjetji. Med drugim smo tudi slovenski distributer za aparate in rezervne dele znamke La San Marco in Thermoplan

Ponujamo tudi profesionalne detergente za pomivalne stroje EKO SAIX  italijanskega proizvajalca Industrie Chimiche s.r.l. in tehnično sol za avtomatske mehčalce vode.

Poleg gostinske opreme v sodelovanju s podjetjem Elmont Bled d.d ponujamo zelo kvalitetno in cenovno ugodno kavo in druge izdelke blagovne znamke Pavin.

Kot novost v ponudbi sta tudi  beli ter rjavi (trsni) kristalni sladkor pakirana v manjše porcijske vrečke.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. S klikom na gumb »v redu« potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Dokler se s piškotki ne strinjate, se na vaš računalnik ne naloži noben piškotek.