Pogoji uporabe spletni strani, www.servis-markelc.com, ki je v lasti ter jo upravlja podjetje Boštjan Markelc s.p.. Za dodatne informacije o lastniku spletne strani si oglejte vsebine pod zavihkom »o podjetju« ter »kontakt«.


SPLOŠNI POGOJI

Ti splošni pogoji veljajo za celotno spletno stran in vse njene posamezne dele, v kolikor za posamezen del izrecno ni določeno drugače.

Uporabo spletne strani štejemo kot soglasje obiskovalca spletne strani, da se strinja s temi pogoji uporabe. V kolikor se kot obiskovalec spletne strani ne strinjate s temi pogoji uporabe, spletne strani ne uporabljate.


VSEBINA

Informacije in podatki na tej spletni strani so splošnega informativnega značaja. Podjetje Boštjan Markelc s.p. skrbi, da je vsebina na tej spletni strani točna. Vendar, pa se kljub temu lahko zgodi, da informacije in podatki niso celoviti, popolni, točni ali posodobljeni. Podjetje ne prevzema nobene odgovornosti iz naslova točnosti, popolnosti in ažurnosti informacij in podatkov na strani.

Podjetje si pridržuje pravico, da spletno stran ukine, dostop do nje začasno ukine ali omeji ter da kadarkoli spremeni katerekoli vsebine. To velja tudi za spremembo vsebine Pogojev uporabe, Izjave o zasebnosti in piškotkih. Uporabniki so zato ob naslednjem obisku strani dolžni vse prej naštete dokumente znova prebrati in upoštevati morebitne spremembe.


SPLETNA MESTA TRETJIH OSEB IN POVEZAVE

Na naših straneh so objavljene tudi povezave do drugih spletnih strani. Za dostop do teh spletnih strani ter za vsebine na teh straneh ne prevzemamo nikakršne odgovornosti. Uporabniki do teh spletnih mest dostopajo na lastno odgovornost.


AVTORSKE PRAVICE

Vsebine, grafični in drugi elementi na spletni strani so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. 

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem mestu za svojo osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice.

Uporabniki odgovarjajo za vso morebitno škodo, ki bi nastala zaradi navedenih kršitev


OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Podjetje Boštjan Markelc s.p. tudi ne more biti odgovorno za poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) naprav, s katero je mogoče dostopati do spletne strani,  zaradi uporabnikovega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe.

Podjetje Boštjan Markelc s.p ni odgovorno za nikakršno škodo, ki bi utegnila nastati zaradi dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani. Podjetje tudi ni odgovorno za kakršnokoli škodo povezano spremembami, pomanjkljivostmi ali napakami v vsebini ali vsebino spletne strani na splošno.


REŠEVANJE SPOROV

Morebitne spore zaradi uporabe spletne strani www.servis-markelc.com v nasprotju z določbami pogojev uporabe bodo uporabniki in podjetje reševali po mirni poti. Če to ne bo mogoče, bo za reševanje sporov pristojno sodišče v Ljubljani.


VPRAŠANJA V ZVEZI S POGOJI UPORABE

Za morebitna vprašanja v zvezi s pogoji uporabe nas prosimo kontaktirajte na eno od možnosti navedenih po zavihkom »kontakt«.

Kontaktirajte nas tudi v kolikor ste odkrili napako, netočnost, neažurnost ali drugo pomanjkljivost na spletni strani.


VELJAVNOST IN SPREMEBA POGOJEV UPORABE

Pogoje uporabe lahko občasno posodobimo. Posodobitve pogojev uporabe bodo objavljene na naši spletni strani. Vse spremembe začnejo veljati z dnem objave na naši spletni strani.


Ljubljana, 1.5.2020

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. S klikom na gumb »v redu« potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Dokler se s piškotki ne strinjate, se na vaš računalnik ne naloži noben piškotek.