Od letošnjega leta ponujamo v sodelovanju s podjetjem DIHR SOLUTIONS d.o.o (prej PULITO d.o.o.) profesionalne detergente za pomivalne stroje DIHR. Čistila so namenjena predvsem profesionalnim uporabnikom pomivalnih strojev blagovne znamke DIHR.

Uvoznik detergentov podjetje DIHR SOLUTIONS d.o.o. je namreč detergente predstavili slovenskemu zastopniku blagovne znamke DIHR, podjetju Elmont Bled d.d.. Z njimi so sklenili pogodbeno strateško partnerstvo. Pridobili pa so tudi  podporo italijanskega proizvajalca pomivalnih strojev DIHR srl., ki je del giganta ALI GROUP srl..
Servisne storitve na strojih, prodajo strojev ter detergentov končnim potrošnikom pa zagotavlja mreža serviserjev in prodajalcev po vsej Sloveniji. Eden izmed teh parterjev smo tudi mi.

Z uporabo detergentov DIHR je tako zagotovljeno brezhibno delovanje in daljša življenjska doba strojev.

Z novim konceptom želimo dvigniti kakovost uporabniške izkušnje in blagovno znamko DIHR na višji nivo. Pri nas lahko sedaj stranke kupijo nove pomivalne stroje DIHR in za njih priporočene detergente DIHR, prav tako pa nudimo vse servisne storitve za nove in rabljene stroje. Strankam, ki uporabljajo čistila DIHR lahko ponudimo več ugodnosti; med drugim tudi daljše garancijsko obdobje pri nakupu novega stroja DIHR in popolna podpora vseh partnerjev na trgu. 

Na voljo je široka paleta izdelkov za pomivalne stroje; od pralnih do izpiralnih sredstev do čistil za stroje. Več o posameznih sredstvih je na voljo spodaj.

Katalog

ZA PRENOS KATALOGA KLIKNITE -> TUKAJ.

DETERGENTI DIHR

UNI W-24 / UNI W-6
UNI W-24 / UNI W-6 je univerzalni detergent za strojno pomivanje posode in steklovine z veliko močjo čiščenja. Odstranjuje ostanke hrane in pijače vseh vrst. Detergent je pakiran v 24 kg ali 6 kg kanistre. Etiketa ter varnostni list izdelka sta na voljo spodaj.
GL W-12
GL W-12 je zelo učinkovit detergent za strojno pomivanje kozarcev in steklovine. Agresivna formula odstrani vse madeže in hkrati ščiti kozarce. Detergent je pakiran v 12 kg kanistre. Etiketa ter varnostni list izdelka sta na voljo spodaj.
WH W-12
WH W-12 je detergent z dodatkom klora za strojno pomivanje bele posode. Zagotavlja brezhibne rezultate pri odstranjevanju kavnih in čajnih madežev. Detergent je pakiran v 12 kg kanistre. Etiketa ter varnostni list izdelka sta na voljo spodaj.
HAND WASH
HAND WASH je koncentrirani detergent za ročno pomivanje posode z visoko močjo razmaščevanja. Primerno je za ročno odstranjevanje trdovatnih ostankov hrane in pijač na posodi. Detergent je pakiran v 5 kg kanistre. Etiketa ter varnostni list izdelka sta na voljo spodaj.
PRE WASH
PRE WASH je učinkovito čistilo za namakanje posode pred pomivanjem v pomivalnem stroju. V mešanici z vodo se posoda razmasti; proizvod ne povzroča penjenja ter preprečuje večkratno pomivanje posode v pomivalnem stroju. Detergent je pakiran v 10 kg kanistre. Etiketa ter varnostni list izdelka sta na voljo spodaj.
UNI R-20 / UNI R-5
UNI R-20 / UNI R-5 je univerzalno izpiralno sredstvo za strojno pomivanje posode in steklovine. Odstranjuje ostanke detergenta in usedline ter zagotavlja bleščeče rezultate. Pakiran je v 30 kg ali 5 kg kanistrih. Etiketa ter varnostni list izdelka sta na voljo spodaj.
GL R-10
GL R-10 je izpiralno sredstvo namenjeno strojnemu pomivanju kozarcev in steklovine. Zagotavlja bleščeče in suhe rezultate. Detergent je pakiran v 10 kg kanistre. Etiketa ter varnostni list izdelka sta na voljo spodaj.
ANTICAL
ANTICAL je visoko učinkovito čistilo za odstranjevanje vodnega kamna v pomivalnem stroju. Ob redni uporabi stroju zagotavlja boljše delovanje in daljšo življensko dobo. Detergent je pakiran v 6 kg kanistre. Etiketa ter varnostni list izdelka sta na voljo spodaj.
ANTIFOAM
ANTIFOAM je antipenilno sredstvo oziroma sredstvo za preprečevanje penjenja v pomivalnem stroju. Izdelek je priporočen v primeru uporabe detergenta za ročno pomivanje posode. Detergent je pakiran v 1000 ml embalažo. Etiketa ter varnostni list izdelka sta na voljo spodaj.

Varnostni listi in etikete za zgoraj predstavljene detergente.

Za ogled dokumentov kliknite na obarvani del teksta pri posamezni kategoriji ( .pdf -> ali .jpg -> ). Za ogled varnostih listov potrebujete bralnik PDF dokumentov. Verjetno ga že imate nameščenega na svojem računalniku, vedno pa si lahko brezplačne različice tovrstnih programov prenesete s svetovnega spleta.

UNI W-24 / UNI W-6:                                                                                        
- varnostni list UNI W-24 .pdf ->,
- etiketa UNI W-24 .jpg ->,
- varnostni list UNI W-6 .pdf ->,
- etiketa UNI W-6 .jpg ->.

UNI R-20 / UNI R-5:
- varnostni list UNI R-20 .pdf ->,
- etiketa UNI R-20 .jpg ->,
- varnostni list UNI R-5 .pdf ->,
- etiketa UNI R-5 .jpg ->.

GL W-12:
- varnostni list GL W-12 .pdf ->,
- etiketa GL W-12 .jpg ->,

GL R-10:
- varnostni list GL R-10 .pdf ->,
- etiketa GL R-10 .jpg ->.
 
WH W-12:
- varnostni list WH W-12 .pdf ->,
- etiketa WH W-12 .jpg ->,

ANTICAL:
- varnostni list ANTICAL .pdf ->,
- etiketa ANTICAL .jpg ->.

HAND WASH:
- varnostni list HAND WASH .pdf ->,
- etiketa HAND WASH .jpg ->.

ANTIFOAM:
- varnostni list ANTIFOAM .pdf ->,
- etiketa ANTIFOAM .jpg ->.

PRE WASH:
- varnostni list PRE WASH .pdf ->,
- etiketa PRE WASH .jpg ->,
Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. S klikom na gumb »v redu« potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Dokler se s piškotki ne strinjate, se na vaš računalnik ne naloži noben piškotek.