Izjava o varovanju zasebnosti na spletni strani, www.servis-markelc.com, ki je v lasti ter jo upravlja podjetje Boštjan Markelc s.p.. Za dodatne informacije o lastniku spletne strani si oglejte vsebine pod zavihkom »o podjetju« ter »kontakt«.


SPLOŠNO

Podjetje Boštjan Markelc s.p. si prizadeva za varovanje zasebnosti uporabnikov spleta ter spoštuje zasebnost vsakega posameznika, ki obišče našo spletno stran.
Izjava varovanja zasebnosti s strani podjetja Boštjan Markelc s.p. opisujejo načine zbiranja in kasnejše uporabe podatkov.


OSEBNI PODATKI

Na spletni strani od obiskovalcev ne zahtevamo osebnih podatkov ali kakršnihkoli informacij, s katerimi bi lahko ugotovili identiteto obiskovalcev. Razen če le-ti ne bodo posredovani prostovoljno na eno izmed možnosti navedenih pod zavihkom »kontakt«. V kolikor ne želite, da bi imeli dostop do vaših osebnih podatkov, nam teh ne posredujte.

Če pa nam svoje osebne podatke posredujete, jih bomo uporabili v skladu z vašimi željami oziroma za naslednje namene: vaše podatke lahko shranimo in obdelujemo tako, da jih uporabimo za namen komunikacije oziroma vzpostavitev stika z vami (odgovori na z vaše strani zastavljena vprašanja in povpraševanja, komunikacija povezana z vašimi naročili ter podobno).
Vaših osebnih podatkov ne nameravamo in jih tudi v prihodnje brez vašega izrecnega vnaprejšnjega dovoljena ne bomo posredovali, prodajali, posojati ali tržiti tretjim osebam.
Za zaščito podatkov izvajamo vse potrebne organizacijske, tehnične in logično-tehnične postopke in ukrepe, s katerimi se varujejo osebni podatke, preprečuje slučajno ali namerno nepooblaščeno uničevanje podatkov, njihovo spremembo ali izgubo ter nepooblaščeno obdelavo.

Čeprav podate svojo privolitev v zbiranje vaših podatkov, lahko od tega kadarkoli odstopite oz. kadarkoli umaknete dovoljenje s preprosto pisno izjavo – lahko v fizični obliki ali preko elektronske pošte. Izjava nima predpisane vsebine, iz nje mora biti zgolj razvidno, kdo ste in da umikate soglasje za naše zbiranje in obdelavo podatkov. Posledično moramo takoj prenehati z zbiranjem vaših podatkov. Posredujete nam lahko tudi zahtevek za dostop do podatkov ali spremembo podatkov.

Z uporabnikovim privoljenjem se lahko na uporabnikovo napravo naložijo piškotki, ki so potrebni za delovanje strani oz. izboljšanje uporabniške izkušnje. več o piškotkih->

Ker na spletni strani obstajajo določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso vezane na našo spletno, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.


VPRAŠANJA V ZVEZI Z VAROVANJEM ZASEBNOSTI

Za morebitna vprašanja v zvezi z zaščito podatkov nas prosimo kontaktirajte na eno od možnosti navedenih po zavihkom »kontakt«.


VELJAVNOST IN SPREMEBA IZJAVE O ZASEBNOSTI

Izjavo o zasebnosti lahko občasno posodobimo. Posodobitve izjave o zasebnosti bodo objavljene na našem spletni strani. Vse spremembe začnejo veljati z dnem objave na naši spletni strani.

Ljubljana, 1.5.2020

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. S klikom na gumb »v redu« potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Dokler se s piškotki ne strinjate, se na vaš računalnik ne naloži noben piškotek.